autor:

Anonim

» » Aperitive

crema din conopida

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
oua, conopida, ceapa, faina, sare, supa de oase, margarina, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 25 g de smantana cu putin supa de oase,i ar bucatelele de conopida se fierb in supa. O parte din buchetele se scot din supa si se opresc pentru servit. In supa cu conopida se adauga ceapa nabusita si se mai fierbe 5 min, apoi se paseaza.
In crema obtinuta se adauga galbenusurile amestecate separat cu faina si lapte. Se fierte totul 10 min. Deasupra se adauga bucati de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema din conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala si se curate ciupercile proaspete.Se scot piciorusele.Intr-o tigaie se pune ulei la incins

18 voturi    9 comentarii
35 min
Aperitive
Drob cu ciuperci (vegetarian)

Drob cu ciuperci (vegetarian)

Pentru ca Pastele nu l-am petrecut acasa, ci alaturi de bunicii sotului, am preparat cateva mancaruri

26 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tartine cu branza si crema de fasole