autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Crema din mere crude

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
4 mere mari, zeama de la o lamaie, 50 gr. nuci macinate, 1 cana de frisca, 3-4 linguri de zahar vanilat, coaja rasa de la o lamaie.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si se dau pe razatoarea mare, se stropesc cu zeama de lamaie. Se adauga zaharul vanilat, nucile macinate si coaja rasa de lamaie. Se lasa sa stea 2 ore la frigider, apoi se amesteca cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema din mere crude" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tagliatele de ciocolata

Tagliatele de ciocolata

Se fierb al dente tagliatelele de ciocolata Se face un sos dintr-o lingurita de faina si sucul de

6 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Minitarte cu cirese

Minitarte cu cirese

Spalam ciresele ,le rupem coditele si le scoatem samburii. Din o cana cu zahar si o cana cu apa

29 voturi    11 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 mere mari
  • zeama de la o lamaie
  • 50 gr. nuci macinate
  • 1 cana de frisca
  • 3-4 linguri de zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Dulceata de catina