Se bat 5 galbenusuri cu 80 gr de zahar, faina, laptele si coaja de lamaie rasa. Se omogenizeaza bine si se da pe foc lasand sa fiarba amestecand continuu. Se lasa sa se raceasca, se pune pe o farfurie, se taie in diferite forme care se dau prin ou batut, pesmet si se prajesc in tigaie cu putin unt sau margarina si mult ulei.
Se scot pe un servetel. Se servesc cu zahar pudra deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii