Galbenusurile se freaca cu zaharul timp de 5 minute, se adauga apoi,faina, untul si sarea si se continua frecarea.
Se incalzeste laptele in care se pune vanilia si coaja rasa de lamaie (dupa gust) si se amesteca (turnand in fir subtire), cu crema de oua si unt, amestecand incontinuu pe foc, ca sa nu se prinda de vas.
Crema se poate folosi la umplerea torturilor sau a prajiturilor din foi.
Ca sa fie putin mai deosebita se pot adauga in crema 100 g visine taiate marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii