Ingrediente
un pachet foi de napolitane din comerț, , pentru crema, , 1/2 kg zahar, 8 linguri de faina, 2 linguri cacao, o cana de lapte, o margarina Rama, 4 linguri de cocos.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
172 voturi
Mod de preparare
1/2 kg zahar, 8 linguri faina, 2 linguri de cacao se amesteca uniform intr-o cratița.
in alta cratița se topește pe foc margarina in lapte, iar dupa ce da cateva clocotese adauga compoziția din prima cratița. se pune treptat și se amesteca pentru a nu se face cocoloașe. se mesteca continu și se lasa sa fiarba pana ce devine o crema. se ia de pe foc și se racește.cand devine calduța in crema se adauga cocosul, se ung foile cu crema. se are in vedere ca crema sa nu fie fierbinte.
Mariana Petric , 11 ianuarie 2014
Pare ok.O sa incerc si eu.
Dumitru Robert-Cristian , 22 decembrie 2013
foarte buna
Anisoara Mutascu , 24 august 2013
am sa incerc reteta.