autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

CREMA PT SANDVIS(cu branza de vaci)

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
300 g branza de vaci, 2 galbenusuri fierte tari, 1 ceapa, 1 lingura unt, sare, putina boia (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 12 min

2 voturi

Mod de preparare

Se sfarma galbenusurile intrun castron, se amesteca cu branza, untul, ceapa maruntita fin, putina boia, potrivim de sare. Frecam cu o lingura de lemn pana obtinem o crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMA PT SANDVIS(cu branza de vaci)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chifle cu branza si cartofi

Chifle cu branza si cartofi

Preparam mai intai un piure obisnuit de cartofi. Curatam, spalam si portionam cartofii, apoi ii

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Vinete cu sos tomat si feta

Vinete cu sos tomat si feta

sunt foarte bune pentru aperitiv rece 1 portie 4 felii de vinete groase de un cm,se vor praji

8 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Da, de ce nu, poti sa o adaptezi gusturilor tale.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Excelenta crema, poate si niste marar ???, nu ?

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 mai 2009

    Super buna aceasta reteta.Eu mai adaug un pic de iaurt crema ca sa nu fie inecacioasa.Este un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

12 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • sare
  • putina boia (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, de ce nu, poti sa o adaptezi gusturilor tale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Unt cu tarhon