Se rupe ciocolata bucatele si se topeste intr-un vas de metal, pe baie de apa. Fructele confiate se toaca marunt si se incorporeaza in ciocolata topita.
Se incinge cuptorul la 200gr. si se pune in el o tava cu apa.
Se freaca crema galbenusurile cu zaharul (cu mixerul) si se incorporeaza, amestecand intruna, ciocolata topita si frisca. Se toarna crema in 6 forme mici rezistente la foc, se da la cuptor si se lasa sa se inchege circa 20 de minute pe baie de apa. Se tin apoi cel putin 4 ore la frigider. Inainte de-a o servi, se presara peste ea zahar brun, se baga la cuptor, sub grill, si se lasa zaharul sa se caramelizeze.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii