Se rupe ciocolata bucatele si se topeste intr-un vas de metal, pe baie de apa. Fructele confiate se toaca marunt si se incorporeaza in ciocolata topita.
Se incinge cuptorul la 200gr. si se pune in el o tava cu apa.
Se freaca crema galbenusurile cu zaharul (cu mixerul) si se incorporeaza, amestecand intruna, ciocolata topita si frisca. Se toarna crema in 6 forme mici rezistente la foc, se da la cuptor si se lasa sa se inchege circa 20 de minute pe baie de apa. Se tin apoi cel putin 4 ore la frigider. Inainte de-a o servi, se presara peste ea zahar brun, se baga la cuptor, sub grill, si se lasa zaharul sa se caramelizeze.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii