autor:

oana

» » Dulciuri diverse

creme brulee

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500g frisca, 2 esente de vanilie, 12 galbenusuri, 1 cana de zahar, 4 lg rom esenta.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile impreuna cu zaharul se fierb pe bain marie pana se ingroasa bine.Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu frisca. Se poate folosi la torturi, prajituri sau ca desert cu fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "creme brulee" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Creme brulée

Creme brulée

Incalzim pe foc frisca si laptele impreuna cu vanilia. Intr-un valing punem galbenusurile si

4 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Creme brulee

Creme brulee

Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba. Amestecam galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
45 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    Delicioasa crema. Mersi.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g frisca
  • 2 esente de vanilie
  • 12 galbenusuri
  • 1 cana de zahar
  • 4 lg rom esenta.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa crema. Mersi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri ciupercuta