autor:

oana

» » Dulciuri diverse

creme brulee

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500g frisca, 2 esente de vanilie, 12 galbenusuri, 1 cana de zahar, 4 lg rom esenta.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile impreuna cu zaharul se fierb pe bain marie pana se ingroasa bine.Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu frisca. Se poate folosi la torturi, prajituri sau ca desert cu fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "creme brulee" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crème brulée

Crème brulée

Se pune frisca lichida la incalzit, dar nu trebuie sa clocoteasca, doar sa fie bine calduta. Intre

11 voturi    18 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Creme brulée

Creme brulée

Incalzim pe foc frisca si laptele impreuna cu vanilia. Intr-un valing punem galbenusurile si

4 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    Delicioasa crema. Mersi.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g frisca
  • 2 esente de vanilie
  • 12 galbenusuri
  • 1 cana de zahar
  • 4 lg rom esenta.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa crema. Mersi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cornulete in doua straturi