autor:

oana

» » Dulciuri diverse

creme brulee

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500g frisca, 2 esente de vanilie, 12 galbenusuri, 1 cana de zahar, 4 lg rom esenta.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile impreuna cu zaharul se fierb pe bain marie pana se ingroasa bine.Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu frisca. Se poate folosi la torturi, prajituri sau ca desert cu fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "creme brulee" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crème brulée

Crème brulée

Se pune frisca lichida la incalzit, dar nu trebuie sa clocoteasca, doar sa fie bine calduta. Intre

10 voturi    18 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Creme brulée

Creme brulée

Incalzim pe foc frisca si laptele impreuna cu vanilia. Intr-un valing punem galbenusurile si

4 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    Delicioasa crema. Mersi.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g frisca
  • 2 esente de vanilie
  • 12 galbenusuri
  • 1 cana de zahar
  • 4 lg rom esenta.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa crema. Mersi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu cacao