Se pune la fiert 1 1/2 l lapte cu 300 gr zahar. Albusurile se bat spuma cu restul de 200 gr zahar si zaharul vanilat. Galbenusurile, faina si budinca se amesteca cu 500 ml lapte si se mixeaza 5 min. Cand laptele fierbe se adauga compozitia de budinca si se amesteca incontinuu ca sa nu se prinda de oala. Cand s-a ingrosat se trage de pe foc si se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de sus in jos. Cand s-au omogenizat albusurile in compozitia de budinca se toarna pe prima foaie de cremes si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se presara deasupra zahar pudra. Se lasa pana a doua zi ca sa se inmoaie foile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii