Ingrediente
Pentru aluat:, , 1,5kg.mere, , 8 oua, , 180g.zahar praf, , 3 linguri apa, , 200g.faina, , 1/2 pachet praf de copt, , 1 lingura cacao, Pentru crema:, 5dl.lapte, , 2 budinci de vanilie, , 250g.unt sau margarina Rama, , 180g.zahar praf, , 1 pachet de glazura de ciocolata de la Dr.Oetker
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
36 voturi
Mod de preparare
2.Se prepara crema:se fierb budincile cu laptele si crema obtinuta se lasa la racit.Untul sau margarina Rama se freaca spuma cu zaharul praf , apoi se incorporeaza budinca fiarta si racita.
3.Se scoate prajitura din cuptor, se rastoarna pe planseta, se ia folia de aluminiu si se unge cu crema de vanilie.Peste crema se pune glazura de ciocolata , care se va fierbe potrivit instructiunilor de pe pachet.Cand glazura s-a intarit, se taie patratele cu cutit fierbinte si se orneaza fiecare bucata dupa fantezia gospodinei.
cristina i. (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009
E interesanta reteta si cred ca si delicioasa.
ivm (Maestru bucatar) , 14 ianuarie 2009
Cred ca e delicioasa.Mie imi place f. mult cremesul cu crema de vanilie, dar sunt convinsa ca si aceasta specialitate este f. buna.