autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CREMES NEMTESC

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
8 oua, 8 linguri zahar, 100gr unt, 10 linguri faina, 2-3 zahar vanilinat, un litru de lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilinat. Separat intr-un alt vas untul se freaca bine cu faina. Treptat se pun intr-un litru de lapte. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza treptat. Tava se unge bine cu grasime, fara faina. Se pune toata compozitia in tava si se da la cuptor. Se coace la foc potrivit o ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMES NEMTESC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prăjitură la tavă cu zmeură

Prăjitură la tavă cu zmeură

Ouăle se separă şi gălbenuşurile se freacă cu 50 gr zahăr până îşi dublează volumul şi

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si aluat fraged

Placinta cu mere si aluat fraged

Intr-un vas se freaca untul cu zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Apoi se adauga cele 2 oua

90 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Imi lasa gura apa

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 100gr unt
  • 10 linguri faina
  • 2-3 zahar vanilinat
  • un litru de lapte

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti de ciocolata