autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CREMES NEMTESC

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
8 oua, 8 linguri zahar, 100gr unt, 10 linguri faina, 2-3 zahar vanilinat, un litru de lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilinat. Separat intr-un alt vas untul se freaca bine cu faina. Treptat se pun intr-un litru de lapte. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza treptat. Tava se unge bine cu grasime, fara faina. Se pune toata compozitia in tava si se da la cuptor. Se coace la foc potrivit o ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMES NEMTESC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ekmek politico

Ekmek politico

Va invit la o prajitura care este o combinatie de cozonac, sirop, crema, frisca si scortisoara (se

0 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Dulciuri diverse
Pateuri cu ciocolata si alune

Pateuri cu ciocolata si alune

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri - punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o

3 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Imi lasa gura apa

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 100gr unt
  • 10 linguri faina
  • 2-3 zahar vanilinat
  • un litru de lapte

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Minitortulete