autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CREMES NEMTESC

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
8 oua, 8 linguri zahar, 100gr unt, 10 linguri faina, 2-3 zahar vanilinat, un litru de lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilinat. Separat intr-un alt vas untul se freaca bine cu faina. Treptat se pun intr-un litru de lapte. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza treptat. Tava se unge bine cu grasime, fara faina. Se pune toata compozitia in tava si se da la cuptor. Se coace la foc potrivit o ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMES NEMTESC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Savarine

Savarine

Blatul: se separa ouale, galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin ca o crema albicioasa. Albusurile

12 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat

Tort diplomat

1.albusurile se bat spuma 2.galbenusurile cu zaharul si laptele se pun la foc mic si se amesteca

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Imi lasa gura apa

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 100gr unt
  • 10 linguri faina
  • 2-3 zahar vanilinat
  • un litru de lapte

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tort Oreo