Se pune laptele la fiert cu zaharul, cu cele 3 galbenusuri de la oua si cu cele 3 budinci de vanilie care au fost dizolvate in prealabil intr-un pic de lapte rece. Se lasa pe foc pina se ingroasa, se adauga prafurile de vanilie si se lasa compozitia sa se raceasca. Cind este aproape rece, se amesteca cu cele 3 albusuri batute spuma si cu margarina. Aceasta compozitie se pune intre doua foi de cremes cumparate de la alimentara. E delicios. Pofta buna !!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii