Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti acasa din aluat de patiserie.Se prepara budinca cu cele 4 linguri de zahar tos cu laptele din care oprim 3 linguri apoi se pune la racit.Se bate frisca cu cele 6 linguri de zahar praf si zaharul vanilat,la urma se adauga si intaritorul de frisca si se adauga budinca rece. Se imparte compozitia in doua se pune prima parte pe prima foaie, apoi a doua foaie,restul de crema si ultima foaie. Peste se pune dulceata si se prepara glazura:200 gr zahar pudra se amesteca cu zeama de lamaie si trei linguri lapte fierbinte,se amesteca repede si bine si se pune peste dulceata.Va asigur ca este delicioasa.Eu am facut-o si fara dulceata si glazura si am pus deasupra ciocolata topita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii