Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga pe randgalbenusurile,nucile macinate,cacaoa, faina si praful de copt.Se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace 45 minute.
Se freaca untul cu zaharul praf,nesul dizolvat cu putina apa,se adauga galbenusul de ou si nucile taiate marunt.Crema se pune peste blatul racit
Se fierbe laptele cu zaharul si cu cacaoa pana se ingroasa.Se lasa la racit ,apoi se adauga 100 gr.unt si se intinde peste crema.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii