Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga pe randgalbenusurile,nucile macinate,cacaoa, faina si praful de copt.Se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace 45 minute.
Se freaca untul cu zaharul praf,nesul dizolvat cu putina apa,se adauga galbenusul de ou si nucile taiate marunt.Crema se pune peste blatul racit
Se fierbe laptele cu zaharul si cu cacaoa pana se ingroasa.Se lasa la racit ,apoi se adauga 100 gr.unt si se intinde peste crema.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii