-Se bat albusurile cu zaharul , apoi se adauga pe rand galbenusurile si amidonul.
-Laptele se pune la fiert cu vanilie si cand fierbe se pune crema in fir subtire, amestecand cu lingura.
-Imediat incepe sa se ingroase si se mai tine pe foc amestecand mereu.
-Cand este groasa bine, se ia de pe foc si se pune untul cubulete, amestecand pana se absoarbe.
-Crema este lucioasa si gustoasa.
-Se raceste si apoi se pastreaza in frigider preferabil cateva ore, sa se intareasca.
- Se pune intre foi , se ambaleaza bine in folie de Al si la frigider.
-La servire se pudreaza cu zahar. se taie foarte bine .
-Foaia de sus se poate coace si apoi sfarama deasupra cremei ca sa fie mai usor la mancat.
Recipe by Neta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii