Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si 4 linguri de lapte. Se separa ouale iar galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste compozitia cu margarina dar dupa recirea acesteia. Se Adauga faina si laptele rece amestecand continu. Se bat albusurile spuma dupa care se pune zaharul vanilat. Se pune totul intr-un vas mai mare si se amesteca cu lingura de lemn de sus in jos,incet. Se unge o tava cu ulei,se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit 45 min,iar ultimele 5 minute se da focul mai tare sa se rumeneasca.
Se serveste rece.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii