Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, ca sa fie putin mai picanta, se subtiaza cu vinul si se aromeaza cu tarhonul. Cremvurstii se introduc in apa clocotita (cit sa-i cuprinda) si, fara sa mai de apa in clocot, se lasa 5-6 minute numai sa se infierbinte. Se servesc imediat fierbinti (fara apa) in vas de portelan sau Jena, acoperiti, ca sa nu se raceasca. Sosul se serveste din sosiera. Maioneza se poate inlocui cu sos olandez, sos remulad etc.
Cremvurstii se pot servi cu mustar simplu sau cu hrean ras, proaspat, simplu sau asezonat cu sare, otet sau zeama de lamiie, putin untdelemn sau smintina si o lingurita de zahar
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti cu maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate