autor:

Anonim

» » Aperitive

crenvrusti din maioneza si tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
crenvrusti, maioneza, vin, mustar, tarhon, sare, lamaie, hrean,, ulei, smantana, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Maioneza se condimenteaza cu mustar, sare si zeama de lamaie apoi se subtiaza cu vin.
Crenvrustii se introduc in apa clocotita, timp de 5-6 min, fara ca apa sa mai dea in clocot. Separat se prepara un sos din hrean ras , zeama de lamaie, ulei, smantana si zahar .Soul astfel obtinut se toarna peste crenvrusti.
Daca ti-a placut reteta noastra "crenvrusti din maioneza si tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Limba de porc cu sos de capere

Limba de porc cu sos de capere

Limba se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se curata si se taie in felii subtiri. Le

0 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
platou rece

platou rece

Se taie toate ingredientele dupaplacul fiecaruia apoi se aseaza pe platou pofta buna!

2 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Drob de miel