Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.
Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.
Crenvurştii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele.
Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu ou batut cu apa; se presara cu mac.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade 18-20 de minute pana aluatul ia o culoare aurie.
Pofta buna!
Reteta am gasit-o pe bucataras.ro la prietena mea Madi_marin
http://www.bucataras.ro/retete/foitaj-cu-crenvursti-4460.html
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii