autor:

Mihaela11

» » Aperitive

Crenvurşti in aluat de foietaj

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2012

Ingrediente
-1 pachet de aluat de foietaj( 500g)congelat, -1 conserva de crenvurşti, -1 ou, -mac

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

12 voturi

Mod de preparare

Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.
Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.
Crenvurştii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele.
Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu ou batut cu apa; se presara cu mac.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade 18-20 de minute pana aluatul ia o culoare aurie.
Pofta buna!
Reteta am gasit-o pe bucataras.ro la prietena mea Madi_marin
http://www.bucataras.ro/retete/foitaj-cu-crenvursti-4460.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvurşti in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele de porc cu legume

Chiftele de porc cu legume

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne.

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Chek aperitiv ,,MOZAIC''

Chek aperitiv ,,MOZAIC''

1)Se taie ardeii in cubulete mici,parmezanul se rade, maslinele(fara samburi) se taie fasiute mici

8 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    Am facut cu cabanos,au fost super !

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 06 februarie 2012

    Crenvusti in foietaj le fac in fiecare saptamana- baiatul meu este topit dupa ele.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012

    Deliciosi mai ales serviti cu bere.*****

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012

      Sora mea face des, ea le face mai lungi si crestează aluatul pe margine. Pune cârnati subtiri în mijloc. Sunt de efect la musafiri! Frumoasă prezentare, Mihaela!

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012

      Nu am mancat cu crenvursti, dar suna interesant!

    • Gabri...Ela

      Gabri...Ela (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012

      Merita incercat!

    • Alexanca

      Alexanca (Chef de cuisine) , 01 februarie 2012

      Suna bine tare si arata demential!!!!Am un aluat foietaj in congelator,zilele astea sigur testez reteta.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

12 voturi

Ingrediente

  • -1 pachet de aluat de foietaj( 500g)congelat
  • -1 conserva de crenvurşti
  • -1 ou
  • -mac

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facut cu cabanos,au fost super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ballotins de saint-jacques