Crenvursti in aluat

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Crenvursti in aluat

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 cana jumate de faina
  • 2 linguri de untura
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 varf de sare
  • 1 varf de zahar
  • lapte
  • Compozitie:
  • 1 lingura sos de pizza
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingurita de ulei
  • 14 crenvursti taiati in doua
  • 1 ou,
  • susan

Mod de preparare

Punem intr-un castron faina, untura, drojdia, sarea si zaharul si incepem sa framantam, punem incet, incet cate un pic de lapte pana facem un aluat care nu se mai lipeste de mana. O lasam o jumatate de ora sa se odihneasca. Pe urma intindem aluatul cu sucitorul. Dupa ce am intins aluatul, il taiem fasii lungi. Ungem pe urma aluatul cu pasta facuta din sosul de pizza cu mustar si ulei, punem cate o jumatate de crenvurst pe o fasie de aluat si rulam. Procedam la fel cu fiecare in parte. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou si presaram deasupra susan. Le dam la cuptor pana se rumenesc bine. Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor