Punem intr-un castron faina, untura, drojdia, sarea si zaharul si incepem sa framantam, punem incet, incet cate un pic de lapte pana facem un aluat care nu se mai lipeste de mana. O lasam o jumatate de ora sa se odihneasca. Pe urma intindem aluatul cu sucitorul. Dupa ce am intins aluatul, il taiem fasii lungi. Ungem pe urma aluatul cu pasta facuta din sosul de pizza cu mustar si ulei, punem cate o jumatate de crenvurst pe o fasie de aluat si rulam. Procedam la fel cu fiecare in parte. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou si presaram deasupra susan. Le dam la cuptor pana se rumenesc bine. Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii