Intr-un vas amestecam toate ingridentele ptr clatite pina compozitia este omogena.Imtr-o tigaie de teflon se unge cu putin unt si se prajesc clatitele ,si se pastreaza acoperite.Intr-o alta tigaie punem toate componentele in afara de piersici si lasam sa fiarba putin pina scade putin dupa care adaugam si piersicile si le lasam putin sa se patrunda dupa care stingem focul.
Asezam pe o farfurie o clatita dechisa punem din continutul piersicilor o impaturim in patru si adaugam putina frisca batuta fara zahar.
Este un desert delicios.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii