Intr-un vas amestecam toate ingridentele ptr clatite pina compozitia este omogena.Imtr-o tigaie de teflon se unge cu putin unt si se prajesc clatitele ,si se pastreaza acoperite.Intr-o alta tigaie punem toate componentele in afara de piersici si lasam sa fiarba putin pina scade putin dupa care adaugam si piersicile si le lasam putin sa se patrunda dupa care stingem focul.
Asezam pe o farfurie o clatita dechisa punem din continutul piersicilor o impaturim in patru si adaugam putina frisca batuta fara zahar.
Este un desert delicios.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii