Intr-un vas amestecam toate ingridentele ptr clatite pina compozitia este omogena.Imtr-o tigaie de teflon se unge cu putin unt si se prajesc clatitele ,si se pastreaza acoperite.Intr-o alta tigaie punem toate componentele in afara de piersici si lasam sa fiarba putin pina scade putin dupa care adaugam si piersicile si le lasam putin sa se patrunda dupa care stingem focul.
Asezam pe o farfurie o clatita dechisa punem din continutul piersicilor o impaturim in patru si adaugam putina frisca batuta fara zahar.
Este un desert delicios.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii