Frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam laptele si le dam la foc pana cand devine o crema gustoasa. Gelatina eu o dizolv intr-un pahar nu prea mare cu apa fierbinte (nu clocotita) si o amestec pana ce gelatina s-a dizolvat. Cand crema si gelatina sunt aproape reci se unesc.
Cutiutele de frisca se bat cu 2-3 pliculete de zahar vanilat, dupa care crema de ou se adauga incet la frisca. Umplem foile si deasupra eu pun mereu ceva un pic mai greu ca crema sa patrunda bine in foi. Inainte de a se servi se pudreaza cu zahar fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii