Intr-o cratita se incalzeste uleiul apoi se dauga deodata intreaga cantitate de creveti si se lasa sa fiarba 5 minute(att nu se amesteca cu lingura se scutura recipientul, adica oala,pentru a nu se prinde continutul).
Separat, faina se amesteca cu putina apa, se adauga apoi smantana, se aseaza vasul pe plita si se amesteca bine.
Cand s-a subtiat se adauga crevetii si se amesteca usor pana se ingroasa sosul(se scutura oala,nu se amesteca cu lingura).
Se potriveste de sare si piper(eu pun si menta uscata). Putin patrunjel taiat foarte fin adaugat inainte de servire.Este o reteta foarte usoara si foarte gustoasa.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii