Intr-o cratita se incalzeste uleiul apoi se dauga deodata intreaga cantitate de creveti si se lasa sa fiarba 5 minute(att nu se amesteca cu lingura se scutura recipientul, adica oala,pentru a nu se prinde continutul).
Separat, faina se amesteca cu putina apa, se adauga apoi smantana, se aseaza vasul pe plita si se amesteca bine.
Cand s-a subtiat se adauga crevetii si se amesteca usor pana se ingroasa sosul(se scutura oala,nu se amesteca cu lingura).
Se potriveste de sare si piper(eu pun si menta uscata). Putin patrunjel taiat foarte fin adaugat inainte de servire.Este o reteta foarte usoara si foarte gustoasa.
Pofta buna !!!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii