Eu i-am impartit pentru 2 portii.Se curata crevetii,si se impart in 2 recipiente micute pentru cuptor.Usturoiul se curata si se taie in feliute subtiri(cate 2 pentru fiecare portie).Se adauga peste creveti,impreuna cu uleiul de masline(cate 2 linguri pt fiecare)si 2,3 picaturi de ulei picant.Se dau la cuptorul incins la 220ºC,timp de 10-15min.Se servesc calzi,alaturi de o painica lipie.Se mai pot adauga si scoici curatate.Chiar daca pare un platou micut,este destul de consistent.Este absolut delicios!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii