Se curata verdeturile. Se toaca ardeiul iute. Se piseaza usturoiul si toate se amesteca cu ulei. Se spala crevetile, se scoate carapacea si se indeparteaza intestinul. Se asaza in ulei 2 ore. Crevetele se scot din marinata de ulei, se sterge si se frig cite 3 min, pe fiecare parte. Se stropesc din cind in cind cu marinata si se pipereaza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii