Se curata verdeturile. Se toaca ardeiul iute. Se piseaza usturoiul si toate se amesteca cu ulei. Se spala crevetile, se scoate carapacea si se indeparteaza intestinul. Se asaza in ulei 2 ore. Crevetele se scot din marinata de ulei, se sterge si se frig cite 3 min, pe fiecare parte. Se stropesc din cind in cind cu marinata si se pipereaza dupa gust.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii