Se curata crevetii,lasand codita.Se bate oul cu un praf de sare si se adauga faina,amestecand bine.Se adauga putin cate putin berea(cantitatea de bere poate varia in functie de tipul de faina)pana ramane o pasta omogena mai groasa.Intr-o tigaie se pune ulei la incins.Se dau crevetii prin pasta obtinuta si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta.Se stropesc cu lamaie si se servec calzi.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii