Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei la inchins si apoi faina. Se amesteca pina ce incepe sa se inchida la culoare. Se da de pe foc si se adauga laptele amestecind continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se potriveste de sare. Se adauga de asemenea si carnea trecuta prin mixer in prealabil. Totul trebuie sa fie ca o crema moale, pentru ca la rece se intareste. Se lasa intr-o farfurie sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se formeaza cu o lingurita crochete de marimea unor nuci care se trec prin ou bautut si apoi prin pan rallado. Se pot pastra in congelator si apoi se prajesc in ulei.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii