Se amesteca untul cu ouale,se adauga sarea,apa,faina,praful de copt.Se impacheteaza aluatul si se lasa la rece cca o jumatate de ora.Daca mai este nevoie de apa,mai completati.
Se intinde o foaie cam de 0,7 cm . Se unge cu oul batut amestecat cu putin suc de rosii si se presara cascaval ras.
Se taie betisoare,in funtie de lungimea dorita si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se coc crochetele la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii