Se amesteca untul cu ouale,se adauga sarea,apa,faina,praful de copt.Se impacheteaza aluatul si se lasa la rece cca o jumatate de ora.Daca mai este nevoie de apa,mai completati.
Se intinde o foaie cam de 0,7 cm . Se unge cu oul batut amestecat cu putin suc de rosii si se presara cascaval ras.
Se taie betisoare,in funtie de lungimea dorita si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se coc crochetele la foc potrivit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii