autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Crochete colorate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
100 g cas de oaie, 100 g urda, 100 g branza de vaci, sare, piper, 100 g unt, cascaval ras pe razatoarea fina, mac, susan, patrunjel, gogosr proaspat, ardel proaspat, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mixezi casul, branza si urda cu untul, sarea, piperul,pana obtii o pasta consistenta,gustoasa.
Modelezi bile de marimea unei nunci.Treci o parte din bile prin mac, alta prin susan, alta prin cascaval, prin marar, gogosar tocat foarte, foarte marunt, respectiv ardel tocat maruntel de tot. Asezi bilele pe un platou, dupa imaginatie. Poti da diverse forme, chiar in vase difeite. De exemplu un ciorchine de strugure, o floare sau cum doresti. Este un aperitiv usor si foarte ochios
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete colorate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi umpluti la cuptor

Cartofi umpluti la cuptor

Cartofii se spala, ii uscam si ii taiem pe jumatate. Scobim cartofii cu o lingurita pana ramane o

6 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza
Lapte batut

Lapte batut

1. Se strecoara laptele intr-o oala si se amesteca cu un praf de sare, dupa preferinta. 2. Se lasa

18 voturi    13 comentarii
24h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Da e ceva oachs. Dupa imaginatia fiecarei gospodine, cred ca se pot diversifica, culorile

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Este o reteta foarte interesanta si cred ca foarte gustoasa.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2009

    Interesanta ideea.Am sa-mi surprind musafirii la urmatoarea petrecere,pentru ca totdeauna se asteapta la ceva nou.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 100 g cas de oaie
  • 100 g urda
  • 100 g branza de vaci
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • cascaval ras pe razatoarea fina
  • mac
  • susan
  • patrunjel
  • gogosr proaspat
  • ardel proaspat
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Da e ceva oachs. Dupa imaginatia fiecarei gospodine, cred ca se pot diversifica, culorile

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu cas si marar verde