Mixezi casul, branza si urda cu untul, sarea, piperul,pana obtii o pasta consistenta,gustoasa.
Modelezi bile de marimea unei nunci.Treci o parte din bile prin mac, alta prin susan, alta prin cascaval, prin marar, gogosar tocat foarte, foarte marunt, respectiv ardel tocat maruntel de tot. Asezi bilele pe un platou, dupa imaginatie. Poti da diverse forme, chiar in vase difeite. De exemplu un ciorchine de strugure, o floare sau cum doresti. Este un aperitiv usor si foarte ochios

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii