autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Crochete colorate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
100 g cas de oaie, 100 g urda, 100 g branza de vaci, sare, piper, 100 g unt, cascaval ras pe razatoarea fina, mac, susan, patrunjel, gogosr proaspat, ardel proaspat, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mixezi casul, branza si urda cu untul, sarea, piperul,pana obtii o pasta consistenta,gustoasa.
Modelezi bile de marimea unei nunci.Treci o parte din bile prin mac, alta prin susan, alta prin cascaval, prin marar, gogosar tocat foarte, foarte marunt, respectiv ardel tocat maruntel de tot. Asezi bilele pe un platou, dupa imaginatie. Poti da diverse forme, chiar in vase difeite. De exemplu un ciorchine de strugure, o floare sau cum doresti. Este un aperitiv usor si foarte ochios
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete colorate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi imbracati

Cartofi imbracati

Se spala cartofii si se fierb timp de 40 minute.Se scurg de apa,se lasa sa se raceasca si ii curatam

8 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Cornete umplute cu crema de branza

Cornete umplute cu crema de branza

Poate fi un mic dejun delicios si satios! Aluat: Intr-un vas se pune faina si se amesteca cu sarea.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Da e ceva oachs. Dupa imaginatia fiecarei gospodine, cred ca se pot diversifica, culorile

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Este o reteta foarte interesanta si cred ca foarte gustoasa.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2009

    Interesanta ideea.Am sa-mi surprind musafirii la urmatoarea petrecere,pentru ca totdeauna se asteapta la ceva nou.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 100 g cas de oaie
  • 100 g urda
  • 100 g branza de vaci
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • cascaval ras pe razatoarea fina
  • mac
  • susan
  • patrunjel
  • gogosr proaspat
  • ardel proaspat
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Da e ceva oachs. Dupa imaginatia fiecarei gospodine, cred ca se pot diversifica, culorile

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Batoane de mamaliga cu ierburi, rosii uscate si gorgonzola