autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Crochete colorate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
100 g cas de oaie, 100 g urda, 100 g branza de vaci, sare, piper, 100 g unt, cascaval ras pe razatoarea fina, mac, susan, patrunjel, gogosr proaspat, ardel proaspat, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mixezi casul, branza si urda cu untul, sarea, piperul,pana obtii o pasta consistenta,gustoasa.
Modelezi bile de marimea unei nunci.Treci o parte din bile prin mac, alta prin susan, alta prin cascaval, prin marar, gogosar tocat foarte, foarte marunt, respectiv ardel tocat maruntel de tot. Asezi bilele pe un platou, dupa imaginatie. Poti da diverse forme, chiar in vase difeite. De exemplu un ciorchine de strugure, o floare sau cum doresti. Este un aperitiv usor si foarte ochios
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete colorate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cuburi marmorate cu rosii si urda

Cuburi marmorate cu rosii si urda

Intr-o cratita se caleste ceapa in uleiul de masline, doar cat sa se inmoaie. Se adauga si usturoiul

7 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Da e ceva oachs. Dupa imaginatia fiecarei gospodine, cred ca se pot diversifica, culorile

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Este o reteta foarte interesanta si cred ca foarte gustoasa.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2009

    Interesanta ideea.Am sa-mi surprind musafirii la urmatoarea petrecere,pentru ca totdeauna se asteapta la ceva nou.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 100 g cas de oaie
  • 100 g urda
  • 100 g branza de vaci
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • cascaval ras pe razatoarea fina
  • mac
  • susan
  • patrunjel
  • gogosr proaspat
  • ardel proaspat
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Da e ceva oachs. Dupa imaginatia fiecarei gospodine, cred ca se pot diversifica, culorile

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu branza si cartofi