autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Crochete colorate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
100 g cas de oaie, 100 g urda, 100 g branza de vaci, sare, piper, 100 g unt, cascaval ras pe razatoarea fina, mac, susan, patrunjel, gogosr proaspat, ardel proaspat, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mixezi casul, branza si urda cu untul, sarea, piperul,pana obtii o pasta consistenta,gustoasa.
Modelezi bile de marimea unei nunci.Treci o parte din bile prin mac, alta prin susan, alta prin cascaval, prin marar, gogosar tocat foarte, foarte marunt, respectiv ardel tocat maruntel de tot. Asezi bilele pe un platou, dupa imaginatie. Poti da diverse forme, chiar in vase difeite. De exemplu un ciorchine de strugure, o floare sau cum doresti. Este un aperitiv usor si foarte ochios
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete colorate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Da e ceva oachs. Dupa imaginatia fiecarei gospodine, cred ca se pot diversifica, culorile

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    Este o reteta foarte interesanta si cred ca foarte gustoasa.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2009

    Interesanta ideea.Am sa-mi surprind musafirii la urmatoarea petrecere,pentru ca totdeauna se asteapta la ceva nou.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 100 g cas de oaie
  • 100 g urda
  • 100 g branza de vaci
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • cascaval ras pe razatoarea fina
  • mac
  • susan
  • patrunjel
  • gogosr proaspat
  • ardel proaspat
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Da e ceva oachs. Dupa imaginatia fiecarei gospodine, cred ca se pot diversifica, culorile

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mingiute de orez cu cascaval