Se cojesc cartofii si se dau pe razatoarea cu gauri mari deasemeni si cartoful dulce se amesteca cu ouale batute putin se adauga sare,piper si putina nucsoara.
Se adauga putina faina si se amesteca bine.
Intr-o tigaie se incinge bine uleiul si se pun din compozitie in uleiul fierbinte.Se pot face cu mina sau cu o lingura crochete si se prajesc bine pe ambele parti.
Se scot pe hirtie absorbanta sa suga uleiul.Se servesc calde cu putina smantina sau cu sos de tsadichi facut.
Sint gustoase si foarte crocante.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii