Ciupercile se taie lamele ,se inabusa in 50 ml ulei,se condimenteaza cu sare si piper ,dupa care se adauga si patrunjelul tocat.In 100 ml apa clocotita cu sare si 50 ml ulei se adauga 100 gr faina si se amesteca pana se dezlipeste dupa vas,apoi se indeparteaza de pe flacara.Aluatul se raceste si se adauga pe rand 3 oua,apoi se incorporeaza ciupercile.Aluatul modelat sub forma de ciupercute{palarii si codite} sau mai simplu crochete normale dupa cum a fost in cazul meu se trece prin faina,ou batut si pesmet,apoi se prajeste in baie de ulei.Crochetele se servesc fierbinti,cu smantana deasupra

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii