Se prepara din carnea de pui, 2 oua, usturoiul tocat, piper, sare si patrunjel o compozitie. Apoi, se formeaza crochete mici si se prajesc in mult ulei incins. Se lasa la racit. Se taie ceapa pestisor si se pune la fiert cca 5 minute impreuna cu otetul, dupa care se scurge si se lasa la racit intr-o sita. Se prepara maioneza, se toarna peste crochete maioneza si se amesteca cu ceapa. Se lasa la racit ccc 3 ore. Se serveste ca un aperitiv rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii