autor:

Fara foto

» » Aperitive

CROCHETE CU MAIONEZA SI CEAPA

Autor: dana chirita (Bucatar sef)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: dana chirita (Bucatar sef)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 octombrie 2008

Ingrediente
500 gr.carne tocata de pui, 2 oua, 2catei usturoi, piper, sare, patrunjel, 2cepe potrivite, 3 linguri otet., , Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte, 2 crude), mustar si zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se prepara din carnea de pui, 2 oua, usturoiul tocat, piper, sare si patrunjel o compozitie. Apoi, se formeaza crochete mici si se prajesc in mult ulei incins. Se lasa la racit. Se taie ceapa pestisor si se pune la fiert cca 5 minute impreuna cu otetul, dupa care se scurge si se lasa la racit intr-o sita. Se prepara maioneza, se toarna peste crochete maioneza si se amesteca cu ceapa. Se lasa la racit ccc 3 ore. Se serveste ca un aperitiv rece.
Se prepara din carnea de pui, 2 oua, usturoiul tocat, piper, sare si patrunjel o compozitie. Apoi, se formeaza crochete mici si se prajesc in mult ule
Daca ti-a placut reteta noastra "CROCHETE CU MAIONEZA SI CEAPA" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Salata de crochete de peste cu ceapa si sos de maioneza- Reteta casei

Salata de crochete de peste cu ceapa si sos de maioneza- Reteta casei

Sotul meu a fost la pescuit si a prins cateva bucati de platica de toata frumusetea si m-am decis

7 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive
Tortilla arabeasca la cuptor(reteta proprie-Tania)

Tortilla arabeasca la cuptor(reteta proprie-Tania)

In mare ingredientele folosite sunt aproape de tortilla spaniola, dar fiind o reteta originala am

9 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vali Neagu , 18 mai 2014

    multumesc mult!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr.carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 2catei usturoi
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • 2cepe potrivite
  • 3 linguri otet.
  • Pt.maioneza: 5 oua (3 fierte
  • 2 crude)
  • mustar si zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de cocos

Aperitiv din piept de cocos

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Platouri festive

Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive