autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Crochete cu spanac

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2011

Ingrediente
600 gr spanac, 300 gr ricotta sau urda proaspata, 1 ou, 100 gr parmezan ras, sare, piper, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine spanacul si se fierbe in putina apa sarata.Se poate folosi si spanac congelat.Se scurge bine de apa si se stoarce cu mana,sa eliminam surplusul de apa.Se taie marunt,se amesteca cu ricotta,oul batut,parmezanul,sare(nu multa sare,pt ca parmezanul este deja sarat) si piper.Daca pare a avea o consistenta dura,formam crochetele si le dam prin pesmet,daca aluatul pare mai lichid se adauga pesmet pana ajungem la consistenta dorita.Sedau crochetele prin pesmet si se pot praji sau baga la cuptor,20 minute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branza si dovlecei

Tarta cu branza si dovlecei

Pregatim aluatul amestecand toate ingredientele; smantana, oul si untul sa fie pe cat posbil nu foarte

0 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu brinza
Tarta mediteraneeana cu branza si masline

Tarta mediteraneeana cu branza si masline

Decongelam aluatul .Tapetam o tava rotunda cu untsi intindem aluatul astfel incat sa imbracam si

10 voturi    26 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • KatrinC

    KatrinC (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    Bunicele !!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 gr spanac
  • 300 gr ricotta sau urda proaspata
  • 1 ou
  • 100 gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
KatrinC

KatrinC (Chef de cuisine)

Bunicele !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Rulouri cu branza sarata si smantana