autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Crochete cu spanac

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2011

Ingrediente
600 gr spanac, 300 gr ricotta sau urda proaspata, 1 ou, 100 gr parmezan ras, sare, piper, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine spanacul si se fierbe in putina apa sarata.Se poate folosi si spanac congelat.Se scurge bine de apa si se stoarce cu mana,sa eliminam surplusul de apa.Se taie marunt,se amesteca cu ricotta,oul batut,parmezanul,sare(nu multa sare,pt ca parmezanul este deja sarat) si piper.Daca pare a avea o consistenta dura,formam crochetele si le dam prin pesmet,daca aluatul pare mai lichid se adauga pesmet pana ajungem la consistenta dorita.Sedau crochetele prin pesmet si se pot praji sau baga la cuptor,20 minute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu cas si legume

Placinta cu cas si legume

Vanata si dovlecelul le taiem rondele si le asezonam cu sare (am folosit sare cu ierburi italiene)

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • KatrinC

    KatrinC (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    Bunicele !!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 gr spanac
  • 300 gr ricotta sau urda proaspata
  • 1 ou
  • 100 gr parmezan ras
  • sare
  • piper
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
KatrinC

KatrinC (Chef de cuisine)

Bunicele !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Briose cu branzeturi