Se spala bine spanacul si se fierbe in putina apa sarata.Se poate folosi si spanac congelat.Se scurge bine de apa si se stoarce cu mana,sa eliminam surplusul de apa.Se taie marunt,se amesteca cu ricotta,oul batut,parmezanul,sare(nu multa sare,pt ca parmezanul este deja sarat) si piper.Daca pare a avea o consistenta dura,formam crochetele si le dam prin pesmet,daca aluatul pare mai lichid se adauga pesmet pana ajungem la consistenta dorita.Sedau crochetele prin pesmet si se pot praji sau baga la cuptor,20 minute.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii