Se fierb cartofii,se lasa la racit si apoi se dau pe masina de tocat. Se desface drojdia in lapte. Se amesteca cartofii cu untul, faina, ouale si drojdia. Se adauga sare si piper dupa gust.Se lasa sa creasca. Se fac forme din amestec, se pune uleiul la incins si se prajesc pana sunt rumenite. Se servesc calde cu smantana.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii