Se pun cartofii la fiert intr-o oala cu apa si sare.Intre timp batem cele 3 oua intr-un castron cu sare si un pic piper. Patrunjelul il spalam bine si il uscam ,dupa care il tocam marunt si il adaugam peste oua.Branza se framanta cat mai bine si se adauga si aceasta peste oua. Se amesteca bine si se rezerva.Cand cartofii sunt fierti,ii lasam un pic la racit si cand se pot curata de coaja ii facem piure. Turnam piureul de cartofi peste oua si branza.Amestecam bine pana se formeaza o pasta care se poate modela usor cu mana.Formam crochetele dupa placul nostru si le dam prin faina. Le prajim in ulei incins pe ambele parti .Se servesc ca aperitiv sau garnitura la carne.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii