autor:

lili

» » Aperitive

Crochete de cartofi

Autor: lili (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lili (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2010

Ingrediente
* 500 gr. cartofi, * 150-200 gr. cascaval, * 2 oua, * 1-2 linguri de faina alba, * sare, * piper, * ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg de apa si se zdrobesc.(Se poate face si cu pireu de cartofi ramas).Adaugam peste cartofi cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici,faina,ouale,sare si piper dipa gust.Amestecam totul bine.Luam cu mina din compozitie si formam crochete,pe care le prajim pe ambele parti in ulei bine incins.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Macrou pe sare cu arome mediteraneene şi crochete de cartofi

Macrou pe sare cu arome mediteraneene şi crochete de cartofi

Am ales aceste ingrediente pentru a-i da macroului o savoare aparte pe care numai citricele i-l pot

5 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Intr-un bol se pune pireul de cartofi se amesteca cu ouale faina si restul componentelor pina este

11 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Suzana Bica , 25 aprilie 2014

    si reci

  • Fara foto

    Laura Dimitriu , 04 februarie 2014

    Sunt excelente aceste crochete. Cand eram copii, fierbeam cate un lighean de cartofi si faceam aceste parjolutze cu zahar, pe post de desert. Prajeam toata ziulica, dar ne delectam apoi vreo doua zile cu banatatile facute. Merita!

  • Fara foto

    Coste Dorin , 11 decembrie 2013

    arata frumos si delicios o sa incerc

    • Fara foto

      Mendes Elena Sanda , 11 decembrie 2013

      buna ......

    • Fara foto

      Iulia , 05 septembrie 2013

      este foarte buna si cu putin chimin

    • Fara foto

      Doci Ancuta Ramona , 05 septembrie 2013

      arata delicios...am sa o incerc si eu maine.

    • Fara foto

      Fabian Gabriela , 05 septembrie 2013

      ESTE O RETETA VECHE.

    • Fara foto

      Sinziana Maxim , 04 septembrie 2013

      Sunt bune si reci, sau numai calde?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Tare apetisante!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Arata tare bine!

    • Fara foto

      lili , 11 iunie 2010

      ba da!le-am dat si prin pesmet,dar am uitat sa specific.Scuze.

    • Truedelights

      Truedelights (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Foarte bune sunt! si ti-au iesit si foarte frumos! *****

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Cartofi sunt buni oricum...bun,bun.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Ce " elegante ", ti-au iesit ??????!!!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Foarte bine arata, nu le-ai dat prin pesmet?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • * 500 gr. cartofi
  • * 150-200 gr. cascaval
  • * 2 oua
  • * 1-2 linguri de faina alba
  • * sare
  • * piper
  • * ulei

Raporteaza reteta

Retete
de lili
Triunghiuri cu telemea

Triunghiuri cu telemea

Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam

7 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,in apa cu putina sare.Dupa fierbere se scurg

1 vot    6 comentarii
25 min
Paste si pizza
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Faina se freaca bine cu untura.Adaugam galbenusurile frecate cu putina,smintina si framintam un aluat,pe

47 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Iulia

este foarte buna si cu putin chimin

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de vinete