autor:

Silvy

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Crochete de cartofi

Autor: Silvy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 3 linguri faina, 3 oua, sare, piper (dupa gust), cascaval, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat (mixer) si se framanta cu faina, oua, sare si piper.
Se formeaza bile sau bastonase si se rumenesc in ulei incins. Se scot cu paleta si se scurg de ulei pe servete de hartie.
Se aseaza pe platou cald si se presara cu cascaval ras.
*Se servesc fierbinti ca garnitura la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg

29 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive
Crochete de cartofi cu salata de sfecla rosie

Crochete de cartofi cu salata de sfecla rosie

Sfecla se spala bine si se fierbe sau se coace in cuptor. Cartofii spalati se pun la fiert in apa

25 voturi    14 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper (dupa gust)
  • cascaval
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Gem de caise si lavanda