Cartofii se coc, se face un piure consistent, cu unt, fara lapte, se adauga drojdia, branza rasa, sarea, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma si faina cat cuprinde, ca sa iasa un aluat potrivit de tare. Se lasa sa creasca. Se intinde, apoi, o foaie de circa 1 cm grosime, care se taie cu paharul.Rondelele se lasa din nou sa creasca si se prajesc in unt. Se servesc, fierbinti, presarate cu cascaval sau svaiter ras.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii