autor:

» » Aperitive

CROCHETE DE CARTOFI CU BRANZA

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
500 g cartofi, 7 g unt( margarina), 200 g branza telemea, 3 oua, 20 g drojdie de bere, faina, sare, 250 ml untdelemn

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se coc, se face un piure consistent, cu unt, fara lapte, se adauga drojdia, branza rasa, sarea, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma si faina cat cuprinde, ca sa iasa un aluat potrivit de tare. Se lasa sa creasca. Se intinde, apoi, o foaie de circa 1 cm grosime, care se taie cu paharul.Rondelele se lasa din nou sa creasca si se prajesc in unt. Se servesc, fierbinti, presarate cu cascaval sau svaiter ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "CROCHETE DE CARTOFI CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi cu branza

Crochete de cartofi cu branza

Se curăță și se fierb cartofii ca pentru piure. Se scurg și se zdrobesc, apoi se lasă puțin

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 7 g unt( margarina)
  • 200 g branza telemea
  • 3 oua
  • 20 g drojdie de bere
  • faina
  • sare
  • 250 ml untdelemn

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Legume umplute cu branza si kaizer