Se fierb cartofii în coajă, se curăţă şi se pisează bine.
Se dizolvă drojdia de bere în apă călduţă. Drojdia dizolvată, margarina, făina, se daugă peste cartofi. Se frământă compoziţia până se omogenizează. Se modelează mingiuţe care se lasă să crească 15 - 20 minute la loc cald.
Se prăjesc în ulei încins până se umflă şi se rumenesc frumos. După preferinţă, se presară cimbru şi se servesc cu felii de roşii.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii