CROCHETE DE CASCAVAL

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -400 grame cascaval;
  • -3 oua;
  • -200 grame faina;
  • -100 ml lapte;
  • -100 grame pesmet;
  • -250 ml ulei;
  • -50 grame unt;
  • -sare,piper.

Mod de preparare

1. Se pune o cratita la incins la foc mic,in aceasta se pune untul,dupa care se adauga 100 grame faina dizolvata in 50 ml lapte.se amesteca continuu adaugandu-se treptat restul de lapte,pana cand aluatul de desprinde de pe cratita;

2. Se ia compozitia de pe foc,se lasa la racit,timp in care se rade cascavalul care se va adauga in aceasta,condimentandu-se cu sare si piper;

3. Cand aluatul este racit complet,se mai pun 2 oua si putina faina si se framanta bine pana cand acesta se leaga;

4. Din compozitia obtinuta se modeleaza crochete lungi de 5-6 cm,cu un diametru de cca 1 cm,care se trec prin faina,ou batut si pesmet ,rumenindu-se in ulei incins;

5. Cand se scot din ulei se pun pe un servet absorbant,pentru a se absorbi surplusul de ulei.C

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise