Crochete de cascaval dat prin sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ¼ kg cascaval
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • brinza
  • ulei; Sosul alb: ½ lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 2 cesti zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu cele 2 cesti de zeama de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivita atit cit sa lege brinza, nu mai mult, caci altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu brinza. Se fac crochete, care se dau prin faina, ouale batute si pesmet. Se rumenesc in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor