Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
¼ kg cascaval, 2-3 linguri faina, 2 oua, pesmet, brinza, ulei Sosul alb: ½ lingura unt, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu cele 2 cesti de zeama de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivita atit cit sa lege brinza, nu mai mult, caci altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu brinza. Se fac crochete, care se dau prin faina, ouale batute si pesmet. Se rumenesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cascaval dat prin sos" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate