Reteta postata pe: 05 mai 2009
Ingrediente
250 g fasole fiarta, 250 g paine, 1 ceapa, sare, piper, 150 g ulei, 3 lingura faina, patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Fasolea pasata la mixer sau cu o lingura de lemn se amesteca cu ceapa taiata marunt - marunt, cu piinea muiata in apa si bine stoarsa, cu faina. Se adauga sare si piper dupa gust si patrunjelul tocat marunt-marunt. cu o lingurita se iau rondele, se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de fasole" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010
Cred ca sunt o bunatate !