autor:

Fara foto

» » Aperitive

Crochete de orez

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
200 gr. orez cu bobul lung, 2 oua, 100 gr. parmezan, 50 gr. cascaval de oaie, 200 gr. faina, 20 cl untdelemn, o lingura de supa de smantana groasa, o lingura de supa de pesmet, o lingurita de nucsoara rasa, sare, piper.,

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Puneti sa fiarba orezul in apa sarata. Strecurati-l si dati-l deoparte. Radeti parmezanul si cascavalul. Intr-un castron, bateti ouale ca pentru omleta, apoi incorporati in ele orezul fiert si cele doua feluri de cascaval. Sarati, piperati, adaugati nucsoara, pesmetul si smantana. Amestecati bine compozitia, apoi formati din ea mici crochete. Tavaliti-le prin faina.
Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti crochetele sa se prajeasca. Serviti-le fierbinti, acompaniate de o salata de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chipsuri de dovlecei bio

Chipsuri de dovlecei bio

1. Se taie dovleceii felii foarte bine. 2. Se inmoaie in ulei de masline, apoi se scurg. 3. Se

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Guguluf aperitiv din carne tocata

Guguluf aperitiv din carne tocata

Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt. Prazul

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. orez cu bobul lung
  • 2 oua
  • 100 gr. parmezan
  • 50 gr. cascaval de oaie
  • 200 gr. faina
  • 20 cl untdelemn
  • o lingura de supa de smantana groasa
  • o lingura de supa de pesmet
  • o lingurita de nucsoara rasa
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cosulete din Sunca cu legume