Crochete de pasare

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat
  • 1 lingura de pesmet (sau 1 felie de paine inmuiata in lapte)
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura marar proaspat
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pipetul de pui se spala bine si se fierbe in apa cu sare si putin delikat daca va place. Apoi se toaca la robot sau se da prin masina de tocat carne, impreuna cu felia de paine (sau pesmet), se adauga 1 ou, verdeata tocata marunt si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se framanta bine compozitia, apoi se formeaza crochete ca niste bastonase (sau rotunde, cum va place). Se dau prin faina mai intai, apoi prin ou batut, dupa care se prajesc in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise