Crochete de pasare

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat
  • 1 lingura de pesmet (sau 1 felie de paine inmuiata in lapte)
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura marar proaspat
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pipetul de pui se spala bine si se fierbe in apa cu sare si putin delikat daca va place. Apoi se toaca la robot sau se da prin masina de tocat carne, impreuna cu felia de paine (sau pesmet), se adauga 1 ou, verdeata tocata marunt si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se framanta bine compozitia, apoi se formeaza crochete ca niste bastonase (sau rotunde, cum va place). Se dau prin faina mai intai, apoi prin ou batut, dupa care se prajesc in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor