pestele se spala,se curata de oasele mai mari,se da de 2 ori prin masina de tocat
se face o compozitie din carnea de peste,marar,oua pesmet sarea + condimentele,daca este prea virtoasa compozitia se mai pune un pic de apa.
se modeleaza crochetele se tavalesc prin faina sau malai dupa preferinta si se prajesc.se pot servi calde sau reci

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii