Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu cartoful fiert si pasat bine, cu oul batut usor, usturoiul zdrobit, verdeata tocata marunt, sare si piper, dupa gust.
Din compozitia obtinuta se modeleaza crochete rotunde, sub forma de bastonase sau sub forma de chiftele (dupa dorinta fiecaruia), se trec prin pesmet si se rumenesc bine incins, pe toate partile.
Se scot pe prosoape absorbante pt a inlatura excesul de ulei sis e servesc calde cu carofi natur sau muraturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii