autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Crochete din branza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2010

Ingrediente
Pt ca sunt adepta legii lui Lovoisier, nimic nu se pierde, totul se transforma, in conditiile de criza o aplic tot mai des., Pt ca am preparat pateuri cu branza si pt ca am pregatit prea multa umplutura, ceea ce mi-a ramas am folosit la crochete., Avem nevoie de: 2 linguri pline cu branza telemea, 2 felii paine, 1/2 lingurita chimion, 1 ou, 1 mana ceapa verde, 1 mana patrunjel verde, 1 lingura gris, piper., Pt prajit: ulei(am folosit de palmier, este mai sanatos pt prajeli, dar se poate folosi orice ulei), 2 linguri de faina, 2 linguri pesmet si inca 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

23 voturi

Mod de preparare

Am amestecat branza ramasa cu painea inmuiata si stoarsa bine, chimenul, piperul, grisul, oul, verdeata taiata marunt, le-am framantat bine, apoi cu mana in faiana, am format bilute mici, le-am tavalit prin faina, prin oul batut bine, apoi prin pesmet. Se pun crochetele la prajit un uleiul incins, le intoarceti cu o paleta sa se prajeasca pe toate partile, se scot pe servet absorbant. Aveti grija trebuiesc pazite sa nu se arda, se fac repede. Se servesc cu legume sau cu sos de iaurt racoros(iaurt+usturoi+patrunjel verde). Din aceasta compozitie mi-au rezultat 11 crochete mari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spirale cu telemea

Spirale cu telemea

Eu am pus ingredientele in masina de framantat, si a facut treaba buna, ca de obicei. Am obtinut

5 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu brinza
Talmes-balmes in aluat

Talmes-balmes in aluat

Taiem ardeii in patratele mici. Taiem maslinele marunt. Derulam foaia de aluat(putem folosi si

18 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 27 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marina Neciu , 06 septembrie 2013

    fff buna

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Chiar au fost gustoase, va invit sa incercati.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      foarte delicioase,trebuie incercat.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Ana, multumesc pt incredere, sper sa-ti placa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Multumesc mult Mihaela!

    • Fara foto

      anaandronel , 11 mai 2010

      si mie imi plac crochetele,cred ca saptamina viitoare am sa postez si eu crochete de pui,si imi mai plac cele de piure de cartofi,am sa incerc reteta ta sigur e foarte gustoasa

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte fine si aspectuoase!***** Nota 10 pentru imaginatie!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Lia multumesc pt nota si felicitari.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Felicitarile mele sincere... nota maxima.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Sunt super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Licu pt criza tot noi trebuie sa dam nota minima ca se prelungeste , iara cealalta nota(explicativa)trebuie s-o dea altii, care au provocat-o. Oricum eu iti multumesc pt nota la reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Drept sa spun acum am facut intaia oara, am explicat cum s-a intamplat si chiar nu voiam sa arunc branza care mi-a ramas. Nu stiu, sa nu se imprastie, din cauza branzei, am specificat ca se frig destul de repejor.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Tare bune Elena,cred ca si la cuptor ar merge le fel de bine.

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      buna ideea arata bine voi incerca si eu

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Foarte interesant! 10 pt reteta...da pt criza nu pot dar nota...

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 09 mai 2010

      Cami, multumesc mult.

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Foarte bine arata !

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Bravo,Maria Elena!O fi reteta buna pt.criza,dar e un deliciu !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Multumesc pt aprecierile voastre. Mari, ma mai gandesc si am sa postez mai multe retete, m-am gandit la acest lucru cu ceva timp in urma, de cand a scos capul criza asta.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Minunate crochete!Sigur le voi incerca!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      10 pentru gospodina econoama! Chiar n-ar fi rele niste retete de criza!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Felicitari Maria!si eu patesc la fel cu umpluturile,crochetele tale sunt delicioase!!!

    • Fara foto

      burdulea marie elena , 08 mai 2010

      Sunt usoare, mie mi-au placut tare mult.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Buna mancarica...mai ales cu sos de iaurt!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      O bunatate..

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Tare bun!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

23 voturi

Ingrediente

  • Pt ca sunt adepta legii lui Lovoisier
  • nimic nu se pierde
  • totul se transforma
  • in conditiile de criza o aplic tot mai des.
  • Pt ca am preparat pateuri cu branza si pt ca am pregatit prea multa umplutura
  • ceea ce mi-a ramas am folosit la crochete.
  • Avem nevoie de: 2 linguri pline cu branza telemea
  • 2 felii paine
  • 1/2 lingurita chimion
  • 1 ou
  • 1 mana ceapa verde
  • 1 mana patrunjel verde
  • 1 lingura gris
  • piper.
  • Pt prajit: ulei(am folosit de palmier
  • este mai sanatos pt prajeli
  • dar se poate folosi orice ulei)
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri pesmet si inca 1 ou.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Chiar au fost gustoase, va invit sa incercati.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mozzarelline pané