Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa cu morcovii. Se lasa carnea sa se raceasca , se dezoseaza, apoi se taie in cuburi mici. In 10 g de unt incalzit se adauga 200 g de faina dizolvata in 200 ml de lapte rece, sare si cantitatea de lapte ramasa; se prepara un sos alb , care se amesteca cu carnea de pui, oua fierte, piper si se lasa sa se raceasca.
Din aceasta compozitie se fac crochete in forma de bastonase lungi de 5 cm , se trec prin faina, ou batut, pesmet si se rumenesc in ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii