autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

crochete din carne de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ceapa, faina, unt, lapte, oua,p esmet, ulei, mazare sote, morcovi, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa cu morcovii. Se lasa carnea sa se raceasca , se dezoseaza, apoi se taie in cuburi mici. In 10 g de unt incalzit se adauga 200 g de faina dizolvata in 200 ml de lapte rece, sare si cantitatea de lapte ramasa; se prepara un sos alb , care se amesteca cu carnea de pui, oua fierte, piper si se lasa sa se raceasca.
Din aceasta compozitie se fac crochete in forma de bastonase lungi de 5 cm , se trec prin faina, ou batut, pesmet si se rumenesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "crochete din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Terina cu legume

Terina cu legume

Cartofii spalati se pun la fiert cu coaja in apa cu sare. Fierbeti, in vase separate, fasolea si

26 voturi    17 comentarii
2h
Aperitive
Parjolute cu legume

Parjolute cu legume

Curatam cartofii de coaja ,ii taiem in cuburi si ii fierbem in apa sarata timp de 20 -25 minute.Intre

13 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulouri de sunca umplute