autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Crochete din cascaval

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
300 g cascaval, 2 oua, 5 linguri faina, sare, piper, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se da pe razatoarea mica, se incorporeaza faina si ouale batute spuma. Se codimenteaza si se formeaza bile de marimea unei nuci. Se prajesc in ulei, se scurg pe servet de hartie, se servesc pe salata verde la aperitiv.Se pot servi atat calde, cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete din cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Papa de urda

Papa de urda

Slanina o taiem cubulete si o prajim .Dupa ce s-a rumenit adaugam cozile de usturoi taiate marunt

7 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine):

    Am incercat si eu reteta. Au iesit super bune!!!!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine):

    Am incercat reteta si au iesit foarte bune crochetele, dar data viitoare nu voi mai pune sare deloc deoarece au fost un pic cam sarate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 11 iulie 2014

    Cred ac sunt delicioase!

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 11 iulie 2014

    Cred ca sunt delicioase! Voi face si eu!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 mai 2009

    Michael, cred ca tie iti ies foarte frumoase crochetele.Se prajesc uniform. In tigaie nu le poti nimeri safie toate la fel

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Eu bat intai albusele spuma cu un praf de sare si apoi incorporez restul ingredientelor. In rest le fac la fel, dar le prajesc in friteuza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Cred ac sunt delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tort aperitiv