autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Crochete din cascaval

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
300 g cascaval, 2 oua, 5 linguri faina, sare, piper, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se da pe razatoarea mica, se incorporeaza faina si ouale batute spuma. Se codimenteaza si se formeaza bile de marimea unei nuci. Se prajesc in ulei, se scurg pe servet de hartie, se servesc pe salata verde la aperitiv.Se pot servi atat calde, cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete din cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta

143 voturi    45 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Banana La cuptor

Banana La cuptor

Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine):

    Am incercat si eu reteta. Au iesit super bune!!!!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine):

    Am incercat reteta si au iesit foarte bune crochetele, dar data viitoare nu voi mai pune sare deloc deoarece au fost un pic cam sarate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 11 iulie 2014

    Cred ac sunt delicioase!

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 11 iulie 2014

    Cred ca sunt delicioase! Voi face si eu!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 mai 2009

    Michael, cred ca tie iti ies foarte frumoase crochetele.Se prajesc uniform. In tigaie nu le poti nimeri safie toate la fel

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Eu bat intai albusele spuma cu un praf de sare si apoi incorporez restul ingredientelor. In rest le fac la fel, dar le prajesc in friteuza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Cred ac sunt delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de Dovlecei cu Branza