Crochete din ciuperci cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Crochete din ciuperci cu susan

Ingrediente

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • o lingura bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3-4 linguri pesmet
  • un ou
  • marar
  • patrunjel
  • sare,piper
  • susan

Mod de preparare

Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici,

apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si

ceapa verde tocata marunt, pana se inmoaie

si scade toata apa lasata.

Le punem apoi intr-un bol si le amestecam cu

usturoiul pisat,sare,piper dupa gust, oul,

putin patrunjel si marar tocate fin,bulionul,

pesmetul si amestecam bine.

In cazul in care compozitia nu s-a legat bine

mai adaugam pesmet.

Udam mainile cu apa si modelam mici

crochete pe care le tavalim prin susan.

Ungem o tava cu ulei si presaram putin

pesmet apoi asezam crochetele.

Dam la cuptor pentru 30minute.

Sunt bune atat calde cat si reci!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise