Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici,
apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si
ceapa verde tocata marunt, pana se inmoaie
si scade toata apa lasata.
Le punem apoi intr-un bol si le amestecam cu
usturoiul pisat,sare,piper dupa gust, oul,
putin patrunjel si marar tocate fin,bulionul,
pesmetul si amestecam bine.
In cazul in care compozitia nu s-a legat bine
mai adaugam pesmet.
Udam mainile cu apa si modelam mici
crochete pe care le tavalim prin susan.
Ungem o tava cu ulei si presaram putin
pesmet apoi asezam crochetele.
Dam la cuptor pentru 30minute.
Sunt bune atat calde cat si reci!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii